Psykolog Lea Grundahl Benamar

 

Lea Grundahl Benamar

Autoriseret psykolog
København
Født i 1979

Book en tid

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk, norsk og svensk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Onlineterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Behandlerkollektivet
Holger Danskes Vej 3A-B
2000 Frederiksberg

 

Hvorfor søge terapi

Der kan være mange grunde til at søge terapi. Måske oplever du ikke at slå til, at have lavt selvværd og mange kritiske tanker. Måske føler du dig stresset og har svært ved at få enderne til at mødes i en fortravlet hverdag. Måske har du oplevet noget, der har sat sine spor og som fylder på en uhensigtsmæssig måde i dit liv. Uanset hvad der fylder, kan vi tale om det her.

I samtalen med mig

Det er ikke ualmindeligt at vende blikket indad, føle sorg, stress, skam eller forkerthedsfølelse, når vi oplever udfordringer. Der er store krav og høje forventninger til unge i dag og mange lever et meget accelereret liv, hvor der sjældent er mulighed for at stoppe op og mærke sig selv. I terapien hos mig, vil jeg hjælpe dig med at få sat ord på og få tjekket ind med dig selv, så du kan komme til at leve et liv i overensstemmelse med hvad du ønsker dig.

I det terapeutiske rum kan jeg hjælpe dig med at skabe overblik, sammenhæng og forståelse for din livssituation. Jeg ser det som min opgave, at støtte til at skabe blik for dine færdigheder, nye veje at gå og løsne op for det der gør ondt.

Jeg tager imod dig med nærvær, varme og respekt. Det er vigtigt for mig at skabe et tillidsfuldt og trygt sted, så du føler dig rolig ved at åbne dig op og dele din fortælling.

 

Vi vil sammen løbende undersøge om vi taler om det der er vigtigt, på en måde hvor du oplever den udvikling du håber på.

Erfaring

Jeg trækker på mere end 10 års samtaleterapi, men læner mig også ind i min stærke intuition for mennesker. Jeg har erfaring med at arbejde med unge fra forskellige arbejdspladser – en familierådgivning, en uddannelsesinstitution, privat praksis og en kommunal arbejdsplads.

Uddannelse

Jeg blev uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2012. Det er vigtigt for mig hele tiden at udvikle mig og har derfor fokus på supervision og efteruddannelse. Jeg arbejder med evidensbaserede metoder og har en 2-årig specialistuddannelse i Systemisk- og narrativ psykoterapi, en efteruddannelse i eksistentiel psykoterapi, men trækker også på kognitive metoder.

Det vigtigste i terapien er dog, at vi taler om det der er vigtigt for dig, på en måde hvor du føler dig set som den du er.

Velkommen på Frederiksberg

Mit lokale ligger centralt på Frederiksberg tæt på Bus og Metro.

Jeg ser frem til at tale med dig.

 

 

 

Interesseret i en samtale?

 

Book en tid

 

Psykologer i København

Få overblikket her

Psykologer i København

Første samtale

Hvordan foregår første samtale?

Læs om den første samtale
Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år

Priser