Louise Capion Hansen

Autoriseret psykolog i København

Psykolog Louise Capion Hansen

 

Louise Capion Hansen

Autoriseret psykolog
Født i 1981

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring
✔️ Parterapi
✔️ Familieterapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

OBS! Adresse

Axeltorv 6, 4. sal, 1609 København V.
Det er samme sted som Palads Bio, i den hvide bygning overfor. Jensens Bøfhus ligger i gadeplan, og der står “Psykologerne” på dør og dørklokke.

Nogle gange sker det, at vi farer vild i eget liv eller møder udfordringer, som kan være svære at håndtere alene. Når det sker, kan samtaler med en psykolog være til gavn i forhold til at finde et godt sted at stå eller nye veje at gå.

I samtalen forholder jeg mig nysgerrigt og anerkendende til dig og det, der fylder. Sammen går vi på opdagelse i, hvordan du kan finde gode måder at leve på og håndtere det, der er svært, så du kan skabe forandringer, der hvor det giver mening for dig i dit liv.

Vigtigst af alt vægter jeg at skabe et trygt, tillidsfuldt og uhøjtideligt rum med plads til alle de styrker, værdier, vanskeligheder og færdigheder, du rummer.

Det er afgørende, at samtalen opleves som hjælpsom for dig, så jeg følger løbende op på, om vi bevæger os i den rigtige retning og justerer herefter.

Teoretisk og metodisk arbejder jeg inden for en narrativ-systemisk og eksistentiel forståelsesramme, men trækker også på anden viden og praksis i overensstemmelse med problemstilling og den person, der sidder overfor mig.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych fra Københavns Universitet) og er medlem af Dansk Psykolog Forening.

Desuden er jeg autoriseret af psykolognævnet.

Jeg modtager løbende supervision og deltager i kurser for at kvalificere mit arbejde.

Erfaring

Efter endt uddannelse har jeg siden 2016 arbejdet i kommunalt regi med behandling og rådgivning til børn, unge og familier samt med PPR på skoleområdet og afholder kurser og gruppeforløb.

Lokale til psykologsamtaler

Louise Capion Hansen arbejder fra denne adresse:
Axeltorv 6, 4. sal, 1609 København V
Det er samme sted som Palads Bio, i den hvide bygning overfor. Jensens Bøfhus ligger i gadeplan, og der står “Psykologerne” på dør og dørklokke.

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.30 – 13.30
Tirsdag: 13.00 – 16.00
Onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 12.30 – 15.30