Louise Capion Hansen

Psykolog i København

https://studier.ku.dk/kandidat/psykologi/

 

Louise Capion Hansen

Psykolog

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring
✔️ Parterapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Nogle gange sker det, at vi farer vild i eget liv eller møder udfordringer, som kan være svære at håndtere alene. Når det sker, kan samtaler med en psykolog være til gavn i forhold til at finde et godt sted at stå eller nye veje at gå.

I samtalen forholder jeg mig nysgerrigt og anerkendende til dig og det, der fylder. Sammen går vi på opdagelse i, hvordan du kan finde gode måder at leve på og håndtere det, der er svært, så du kan skabe forandringer, der hvor det giver mening for dig i dit liv.

Vigtigst af alt vægter jeg at skabe et trygt, tillidsfuldt og uhøjtideligt rum med plads til alle de styrker, værdier, vanskeligheder og færdigheder, du rummer.

Det er afgørende, at samtalen opleves som hjælpsom for dig, så jeg følger løbende op på, om vi bevæger os i den rigtige retning og justerer herefter.

Teoretisk og metodisk arbejder jeg inden for en narrativ-systemisk og eksistentiel forståelsesramme, men trækker også på anden viden og praksis i overensstemmelse med problemstilling og den person, der sidder overfor mig.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych fra Københavns Universitet) og er medlem af Dansk Psykolog Forening.

Jeg modtager løbende supervision og deltager i kurser for at kvalificere mit arbejde.

Erfaring

Efter endt uddannelse har jeg siden 2016 arbejdet i kommunalt regi med behandling og rådgivning til børn, unge og familier samt med PPR på skoleområdet og afholder kurser og gruppeforløb.

Lokale til psykologsamtaler

Louise Capion Hansen arbejder fra denne adresse:
Skoubogade 1, 4. sal
1158 København K

Book en tid hos Louise Capion Hansen nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Skriv til os

Ring til os

København: 60 80 87 09

Mandag: 10.30-13.30 Tirsdag: 8.00-10.00 & 14.15-15.15 Onsdag: 8.00-9.45 & 15.30-16.45 Torsdag: 8.30-9.30 & 15.30-17.30 Fredag: 9.00-15.00

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

Har du spørgsmål?

 

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.