Maja Birch

Autoriseret psykolog
Født i 1983

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring
✔️ Parterapi
✔️ Familieterapi
✔️ Online terapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Vigtig info

Maja Birch arbejder fra denne adresse:

Axeltorv 6, 4. sal,
1609, København V

(Tæt ved Palads og Cirkusbygningen)

Individuelle samtaler

Der kan være mange forskellige grunde til at opsøge hjælp hos en psykolog. Nogle gange ved vi præcis, hvad der belaster os, og hvad vi ønsker hjælp til – andre gange kan det vanskelige opleves mere diffust, som symptomer i kroppen eller i vores relationer, som vi ikke kender årsagerne til.

Uanset hvilken problematik du kommer med, så er min fornemmeste opgave at skabe et rum, som er trygt for dig, og hvor vi sammen kan undersøge dine behov for forandring og støtte.

 

Målet med samtalerne er, at du oplever, at få effektiv hjælp til at få løst de udfordringer, du står i. Jeg vil derfor løbende følge op og sikre, at vi er på rette vej og at samtalerne er virksomme for dig.

Alle mennesker rummer unikke kvaliteter, ressourcer og færdigheder – det er blandt andet dem, vi sammen skal på jagt efter i terapien.

Familiesamtaler

Det vigtigste for vores livskvalitet er, at vi har det godt med vores børn og vores nærmeste. Når vi bekymrer os om vores børns trivsel og udvikling, eller ikke forstår/formår at møde vores børns adfærd og følelser i overensstemmelse med den kærlighed, vi nærer til dem, så er det smertefuldt.

Alle familier oplever på forskellige tidspunkter i livet at være udfordret, ramt af kriser eller at være kørt fast i uhensigtsmæssige dynamikker og samspilsmønstre. Her kan det være hjælpsomt med en støttende hånd fra en professionel, som kan hjælpe med at få øje på nye veje at gå i det at være sammen som familie.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med at hjælpe børn, unge og familier, som på forskellig vis har haft behov for støtte til at finde eller genfinde melodien som familie og håbet for fremtiden.

Fælles for alle de familier jeg har arbejdet med er, at der altid er en uforgængelig kærlighed nedenunder det vanskelige – og at det i alle familier er muligt at lave justeringer, således at store som små i familien kommer til at opleve en større grad af tryghed og glæde ved det at være sammen.

Min erfaring er, at det er aldrig for sent at forbedre relationerne til dem, vi elsker mest.

Om mig – uddannelse og erfaring:

Jeg er 37 år og bosat i København sammen med min mand og søn. Jeg har i 15 år beskæftiget mig med at hjælpe børn, unge og familier, som på forskellig vis har befundet sig i vanskelige eller fastlåste livssituationer.

Jeg har en baggrund i PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) og som familiebehandler.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2013 og autoriseret af Autorisationsnævnet i 2016.

Jeg er certificeret Marte Meo-terapeut og på vej mod certificering som parterapeut (EFT).

Metodisk arbejder jeg med afsæt i flere forskellige tilgange, men er særligt inspireret af en emotionsfokuseret og tilknytningsteoretisk tænkning, hvor en anerkendende og nærværende stemning er det bærende element i terapien.

Jeg har særlig erfaring med:

  • Individuel terapi med unge og voksne
  • Familievejledning og familieterapi
  • Parterapi og skilsmisserådgivning
  • Udfordringer i forbindelse med familiedannelse
  • Udredning og vurdering af børn i alderen 0-18 år

Adresse

Maja Birch arbejder fra denne adresse:

Axeltorv 6, 4. sal,
1609, København V

(Tæt ved Palads og Cirkusbygningen)

Book en tid hos Maja Birch nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 9.00-12.00
Tirsdag: 14.30-17.30
Onsdag: 14.30-17.30
Torsdag: 10.30-13.30
Fredag: 9.00-12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular