Psykolog Stine Kristensen

 

Stine Kristensen

Autoriseret psykolog
København
Født i 1986

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud fra “danmark”
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Onlineterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forælderpakke
✔️ Forældresparring
✔️ Familieterapi
✔️ Unge under 15 år

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Kvægtorvsgade 1, kælderen,
1710 København V

 

 

Hej og velkommen. Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med det du står i – stort som småt.

Som person og terapeut er jeg empatisk og anerkendende. Det er vigtigt for mig at få skabt et tillidsfuldt rum, hvor du føler dig forstået og respekteret, og hvor du føler dig tryg. Her er der plads til dig som menneske med alle de store og små udfordringer det indebærer.

 

Det er afgørende for mig, at vi sammen får skabt et meningsfuldt rum for forandring. Derfor vil jeg løbende justere forløbet på baggrund af din oplevelse af sessionerne, for herved at sikre at forløbet bliver mest muligt hjælpsomt for dig.

Min tilgang til terapi

Jeg har en bred terapeutisk erfaring og arbejder med forskellige tilgange alt efter dine præferencer, din problemstilling og min faglige vurdering af, hvad der vil være mest hjælpsomt.

Jeg har de seneste år specialiseret mig i mentaliseringsbaseret terapi (MBT), som er en terapiform, der kan hjælpe dig til at blive bedre til at forstå både, hvorfor du selv reagerer, som du gør, og hvorfor andre reagerer, som de gør. For at blive klogere på dette vil vi sammen se nærmere på de tanker og følelser, der ligger bag adfærden. Denne tilgang giver rigtig god mening for de fleste, især for unge, hvor de sociale relationer til både jævnaldrende, kæreste men også til ens forældre kan være svære at forstå og begå sig i.

Jeg er derudover også uddannet i traumebehandling ud fra EMDR metoden (”Eye Movement Desensitization and Resprocessing”). Et traume kan forstås som en oplevelse, der var så voldsom, da det fandt sted, at dit system ikke kunne rumme oplevelsen – måske fordi du var for lille til at forstå hvad der foregik eller måske fordi du ikke fik den støtte, du havde brug for til at bearbejde oplevelsen på en sund måde. Det kan betyde, at din krop reagerer kraftigt, hver gang noget minder om den traumatiske oplevelse – også selvom det er mange år siden. EMDR er ofte brugbart i de tilfælde, hvor traumer ligger til grund for angst eller mistrivsel.

Derudover har jeg erfaring med kognitiv adfærdsterapi – særligt ift. behandling af angst.

Uddannelse og erfaring:

Jeg er uddannet cand.psych (psykolog) fra Københavns Universitet i 2014.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg modtager supervision og deltager i kurser for at kvalificere mit arbejde og for at holde mig opdateret på ny viden.

Jeg har bred erfaring med terapeutisk behandling af både børn, unge og voksne. Jeg har tidligere arbejdet som psykolog i:

  • PPR og Forebyggelse i Vordingborg og anonym ungerådgivning
  • PPR Kolding
  • Familie Center Køge
  • Cool Kids Klinikken (Gruppeforløb for børn og unge med angst)
  • Familiehuset Nørrebro-Bispebjerg

 

 

Interesseret i en samtale?

 

 

Psykologer i København

Få overblikket her

Første samtale

Hvordan foregår første samtale?

Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år