Psykolog i København – Vi har hjulpet 7000+ unge!

Psykologhjælp i København til dig som er ung. Vi er 20+ unge psykologer som har speciale i unge, og du får rabat hvis du er 18 – 30 år. Central beliggenhed lige ved Københavns Hovedbanegård.

Psykologer i København der er specialiseret i psykologhjælp til unge

Når livet som ung bliver udfordrende, når tankerne virker uoverskuelige, og følelserne svære at håndtere, er det vigtigt at vide, at der er hjælp at hente. De unge møder i dag høje forventninger, og som stiller helt særlige krav til dem både fra samfundet, sociale fællesskaber, det online univers og familier. Hos UngTerapi er vi dedikerede til at støtte unge i København gennem disse tider. Vores tilgang er unik, vores erfaring er dyb, og vores forpligtelse til at hjælpe er ubetinget.

Vi er specialiseret i at hjælpe unge mennesker, og har stor erfaring med psykologtimer til unge og forældre til unge. Vi er medlem af Dansk Psykolog Forening, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top hos UngTerapi. Vi er et team af unge psykologer i København, og ved hvad det vil sige at være ung i dag samt hvilke udfordringer der kan opstå.

UngTerapi støtter unge og deres forældre i København

Vi forstår, at teenage- og ungdomsårene er en turbulent tid, fyldt med en række udfordringer, sygdomstilstande og overgangsperioder. Vores psykologhjælp til unge i København er en unik mulighed for unge, der kan hjælpe med at adressere de mange udfordringer, de står over for. Fra akademisk stress og sociale udfordringer til familiedynamikker og psykiske problemer tilbyder vi den støtte og vejledning, som unge i København kan have brug for. Vores praksis er specialiseret til at arbejde med unge mennesker. I alderen 15 til 30 år står man overfor en række valg, præget af identitetsdannelse, uddannelsesvalg, og sociale pres. Hos UngTerapi sidder vores psykologer i København klar til at hjælpe unge og deres forældre, fordi vi ved, at denne fase af livet er en svær og afgørende tid. Vi tilbyder psykologhjælp til forskellige målgrupper med hver deres behov. Vi tager udgangspunkt i at møde vores klienter lige der, hvor de har brug for det.

Bliv mødt i øjenhøjde med unge psykologer i København

Hos UngTerapi er vi selv unge psykologer i København. Denne gensidige forståelse gør vores tilgang helt unik. Vi forstår eller anerkender de dilemmaer og udfordringer, du står over for, fordi vi selv har været vidne til det, oplevet det på egen hånd eller har mødt det hos vores tidligere klienter. Vores samtaler er uformelle og afslappede, og vi sørger altid for at skabe et trygt rum, hvor du kan være dig selv. Når du besøger UngTerapi, kommer du ikke bare til en hvilken som helt psykolog i København, du kommer til en, der virkelig forstår dig. I en tid hvor unge kæmper mere og mere med personlige og psykologiske udfordringer, er der i stigende grad brug for at vi sætter ind så tidligt som muligt for at bearbejde disse problemer. Vi har arbejdet med unge og deres forældre i årevis, og har derfor stor erfaring med mange forskellige emner.

Det siger andre unge i København om UngTerapi

Priser og tilskud til psykologhjælp i København

Vi ved, at omkostningerne ved psykologhjælp kan være afskrækkende for mange unge. Derfor har vi sænket vores priser betydeligt, samtidig med at vi opretholder den høje kvalitet i vores arbejde. Vi ønsker ikke, at økonomien skal være en hindring for at få den nødvendige hjælp. Derfor tilbyder vi rabatter til unge mellem 18-30 år, samtidig med at du får et tilskud hvis du er medlem af Danmark. Hos UngTerapi tror vi på, at alle skal have mulighed for adgang til mental sundhed, uanset deres økonomiske situation. Bliv klogere på vores priser, tilskud og forløb til psykologhjælp i København herunder.

Psykologer i København med høj faglighed og stærke forbindelser

Når du vælger UngTerapi, vælger du ikke kun en kvalificeret psykolog i København, men du modtager også en forbindelse baseret på gensidig tillid og forståelse. Vi kombinerer vores faglige ekspertise med en ung-til-ung tilgang, der sikrer, at du føler dig hørt, forstået og respekteret. Hos UngTerapi er vi dedikerede til at skabe en positiv forandring i dit liv, og det starter med den stærke forbindelse, vi opbygger sammen.

Når livet bliver overvældende, og du har brug for støtte, står UngTerapi klar til at hjælpe dig som din professionelle psykolog i København. Vi er mere end bare en psykologpraksis, vi er en støtte, en vejleder og en ven gennem livets op- og nedture. Vælg UngTerapi i København og bliv mødt i øjenhøjde.

Vores psykologer i København

Find vej til klinikken i København

Psykolog København

Vi har adresse på Halmtorvet midt i København (Vesterbro), hvor der er gode transportmuligheder:

 • Metro: 100 meter fra Københavns Hovedbanegåd metrostation.

 • Tog: 300 meter fra Københavns Hovedbanegård hvor linje A, B, Bx, C, E og H går. Regionaltog og Helsingørtoget går også herfra.

 • Bus: Buslinje 2A, 7A, 10, 23, 26, 31, 37, 68 og 250S går ved Københavns Hovedbanegård.

 • Bil: Der er mange offentlige parkeringspladser i området. Det er betalt parkering (Grøn zone)

 • Cykel: Yes. Du kan også sagtens cykle herhen og stille cyklen foran klinikken.

Test dig selv - har du behov for en psykologsamtale?

Test: Har du brug for en psykolog?

Vi har udviklet en test, hvor du kan få vores faglige vurdering på ét minut.

Har du brug for hjælp fra en psykolog i København?

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Telefontider:
OBS:
Vi har uregelmæssige telefontider i sommerferien 2024 (D. 24/6 – 26/7). Bare ring og indtal navn og nummer på telefonsvareren.
Mandag: 9.00-13.00
Tirsdag: 10.00-14.00
Onsdag: 08.00-12.00
Torsdag: 10.00-14.00
Fredag: 9.00-13.00

Vi er rigtig flinke og svarer  hurtigt. Drejer det sig om opstart, bedes du oplyse dit postnummer og hvorvidt du er medlem af Sygeforsikring “danmark”.

Vil du gerne ringes op?

Book en gratis, afklarende samtale

FAQ om psykologhjælp i København

Hvorfor skal jeg vælge UngTerapi København?

I UngTerapi er vi et fællesskab af mere end 20 unge psykologer i København, med speciale i ungdomspsykologi. Vi har hjulpet mere end 5.000 unge og giver rabat til unge mellem 15-30 år. Du kan komme hurtigt til og vi har central beliggenhed midt i København. Er du medlem af Sygeforsikring “danmark”, så kan du få 300 kr i tilskud hos vores autoriserede psykologer (eller 450 kr. pr. samtale hvis du er mellem 18-25 år). Du kan booke din første samtale online eller kontakte os på tlf. 60808709.

Hvordan ved jeg om psykologhjælp er det rette for mig?

Vi har både en populær artikel, “Har jeg brug for en psykolog?" hvor vi kommer rundt om alle de vigtige overvejelser, man bør gøre sig, hvis man søger psykologhjælp. Derudover har vi også udviklet en test, hvor du får vores vurdering af, om psykologhjælp er det rette for dig lige nu. Du kan prøve testen her og få svar på 1 minut!

Psykolog København
Psykolog København

20+ ungdomspsykologer i København. Mød os her og book en samtale i dag! Læs 100+ anmeldelser på dette link!

Product Brand: UngTerapi

Redaktørens bedømmelse:
4.7

Fordele

 • Stærk faglighed og ekspertise i ungdomspsykologi
 • Unge psykologer
 • Rabat til unge
 • Central beliggenhed midt på Vesterbro
 • Har hjulpet mere end 5.000 unge

Ulemper

 • Ikke noget indtil videre 🙂