Alessio Paterno

Autoriseret psykolog i København

Psykolog Alessio Paterno

 

Alessio Paterno

Psykolog

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk, engelsk og italiensk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Online terapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring
✔️ Familieterapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Det kræver styrke, vilje og mod at sætte spørgsmålstegn ved dig selv og din måde at leve livet på. Venner og familie kan være en fantastisk støtte for dig i den proces, men du kan også have brug for at tale med én der er trænet til at stille de rigtige spørgsmål, og som ikke er vævet ind i dit hverdagsliv. Når du vælger mig som samtalepartner, jeg kan hjælpe dig med netop det.

I mine samtaler brænder jeg for at forankre nye forståelser, løsninger og handlemuligheder i dit levede liv. Jeg har erfaring med kognitive, systemisk-narrative og oplevelsesorienterede metoder, og anvender dem afhængigt af hvilken problemstilling vi skal arbejde med. Men det allervigtigste for mig er at skabe et rum hvor du kan føle dig tryg og i gode hænder, mens vi taler om det som fylder mest i dit liv.

Min opskrift på en god samtale

Jeg forholder mig nysgerrig, anerkendende og ikke-dømmende til den fortælling du bringer i samtalen, selv når den kan virke forvirrende eller overvældende, og prøver at finde sprækker ind til hvordan man kan bedre forstå og håndtere de problemstillinger du beskriver.

Vi taler om hvilke forståelser og oplevelser du har om dig selv og de situationer du befinder dig i i hverdagen, så vi kan skabe alternativer der kan give dig adgang til større overskud og nye handlemuligheder.

Vi går på opdagelse i hvilke mønstre findes der i dine tanker, følelser, adfærd og kropslige reaktioner når du befinder dig i en situation der er svær at være i.

Jeg holder mit fokus på hvilke ressourcer du allerede har, understreger det der er godt eller fungerer, så du kan allerede nu gøre mere af det og hurtigere opleve at du er ”ovenpå” igen.

Vi finder sammen nogle konkrete handlinger, sætninger eller situationer som du kan prøve af i din hverdag og undersøge hvilken effekt de har på problemstillingen; vi vurderer løbende om de giver dig større trivsel eller ej, og vi justerer dem med udgangspunkt i de resultater du gerne vil opnå.

Vi udforsker din problemstilling ved at reflektere over andre lignende situationer fra dit liv, både i nuet og i fortiden. Vi prøver sammen at skabe en sammenhængende, meningsfyldt fortælling om det, så du kan tage et mere oplyst og bevidst valg omkring din måde at håndtere livet på, og blive mere modstandsdygtig når nye udfordringer vil dukke op i fremtiden.

Min uddannelse

Jeg er uddannet cand.psych. (psykolog) fra Københavns Universitet.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg modtager supervision og deltager i kurser for at kvalificere min måde at føre samtalerne og for at holde mig opdateret på ny forskning i psykologi og terapi.

Min arbejdserfaring:

Under studietiden har jeg været tilknyttet SIND København som frivillig rådgiver, og efter jeg afsluttede min kandidat i 2014 har jeg arbejdet i Tårnby Kommune med familiebehandling, børnegrupper og PPR-opgaver. Igennem årene har jeg derfor fået erfaring med:

  • Individuel terapi og psykologisk rådgivning
  • Parterapi og skilsmisserådgivning
  • Familievejledning og familieterapi
  • Gruppeledelse for socialt isolerede unge
  • Udredning og vurdering af børn i alder 6-18 år
  • Supervision af psykologer, lærere og pædagoger
  • Leder- og organisationsudvikling i skoleverden
Lokale til psykologsamtaler

Alessio Paterno arbejder fra denne adresse:
Skoubogade 1, 4. sal
1158 København K

Book en tid hos Alessio Paterno nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.30 – 9.30 & 15.30 – 17.30
Tirsdag: 10.15 – 12.45
Onsdag: 8.00 – 10.00 & 13.15 – 16.45
Torsdag: 12.30 – 15.30
Fredag: 8.00 – 12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular