Anna Rosendal Di Pilla

Sekretær

Anna Rosendal Di Pilla

 

Anna Rosendal Di Pilla

Sekretær

Ring 60 80 87 09

 

Skriv en mail

 

Alle gennemgår ting der er svære i livet, og i min optik kunne alle mennesker på et eller andet tidspunkt have gavn af at tale med en psykolog. Både i henhold til specifikke problematikker, men også for at udvikle sig som menneske. Som sekretær i UngTerapi hjælper jeg dig til at finde den psykolog der passer bedst til dig og er klar til at besvare de spørgsmål du end måtte have. Der findes ingen dumme spørgsmål, og hellere spørge én gang for meget end en gang for lidt.

Til dagligt læser jeg kandidat i Psykologi på Københavns Universitet med klinisk psykologi som hovedfag. Hertil er jeg særligt interesseret i ”arv og miljø” debatten i henhold til, hvorfor nogle mennesker udvikler psykiske sygdomme, mens andre individer ikke gør.

Inden jeg startede her i UngTerapi arbejdede jeg som terapeut for unge i alderen 17-30 år og har også siddet som sekretær i et psykologhus. Jeg har tidligere arbejdet som frivillig ungevejleder gennem Roskilde Socialpsykiatri, hvor jeg har ageret som støtte for unge mellem 18-30 år. Derudover har jeg siden 2019 været frivillig rådgiver hos Psykiatrifonden samt varetaget et gruppeforløb for unge i alderen 17-24 år, der har en forælder og/eller en søskende med psykisk sygdom. Jeg har gennem både mit lønnede og frivillige arbejde modtaget løbende supervisioner og kurser, hvilket har dygtiggjort mig inden for både det terapeutiske og det rådgivende arbejde.