Caspar Nielsen

Psykolog i København

Psykolog Caspar Nielsen

 

Caspar Nielsen

Psykolog
København
Født i 1991

Book en tid

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Gratis forsamtale
✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælderpakke
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Onlineterapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Kvægtorvsgade 1, kælderen,
1710 København V

 

Det kan være hårdt at være ung i dag: Rigtig mange unge oplever før eller siden at livet på et tidspunkt begynder at trykke. Det kan komme til udtryk på mange måder. Nogle kan blive ramt af en tristhed og en manglende følelse af meningsfuldhed i tilværelsen her og nu. Andre oplever ikke at kunne lægge tankerne fra sig, eksamensangst og ikke at føle at de slår til på studiet, at bekymre sig i overdreven grad eller at kæmpe med at opleve sig selv værdifuld. Unge er forskellige, ligesom mennesker er forskellige, og andre oplever helt forskellige problemstillinger.

Det vigtigste er, at der bliver taget hånd om problemerne, når de melder sig, så de ikke får lov til at vokse sig for store og fylde for meget i dit liv!

 

Mange kæmper længe en ensom kamp med deres udfordringer, som er svær at vinde på egen hånd. Jeg lægger vægt på, at vi i fællesskab arbejder med de problemer, der fylder i dit liv, og at du ikke skal stå alene med dem. For at det kan lykkedes, er det enormt vigtigt for mig, at skabe en stemning af tryghed og forståelse og uden skyld og skam. Jeg er af den overbevisning, at alle gør det bedste de kan her i livet, og at behovet for at få en mulighed for at ændre kurs i tilværelsen er noget, som alle kan få brug for før eller siden.

Jeg benytter mig særligt af metakognitiv terapi, som er en forholdsvis ny terapiform, hvis effekt er videnskabeligt veldokumenteret, og har vist sig at være enormt effektiv i behandlingen af blandt andet angst og depression. Her arbejder vi sammen om at skabe nogle nye og gode mentale vaner og arbejder med dine grundlæggende antagelser om dine tanker. Gode mentale vaner kan bryde en negativ spiral af uhensigtsmæssige tankemønstre og tanker om tanker, og giver dig redskaber til at komme godt videre med at leve dit liv i fulde drag

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aarhus Universitet og er medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har altid været interesseret i hvad det vil sige at være et ungt menneske og de problemer, som vi som unge kan stå med: Tidligere har jeg arbejdet som instruktor på Aarhus Universitet og været helt tæt på de udfordringer, som mange kan opleve under studiet. Jeg var i praktik i Åben Anonym Rådgivning i Tårnbys familiehus, hvor jeg har arbejdet med unges miljøer og familier. Min sidste ansættelse var som psykolog i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Ballerup, hvor jeg har haft samtaleforløb med mange unge og deres familier.

 

 

Interesseret i en samtale?

 

Book en tid

 

Psykologer i København

Få overblikket her

Psykologer i København

Første samtale

Hvordan foregår første samtale?

Læs om den første samtale
Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år

Priser