Pyskolog Inge Holm

 

Inge Holm

Psykolog
Født i 1994

Book en tid

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring
✔️ Online terapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

 

Mig som psykolog

Min tilgang foregår i øjenhøjde og er anvendelig. Mit største ønske er nemlig, at du føler dig forstået, og at du føler, du får noget med hjem hver gang, som du kan bruge i din hverdag, og som gør hverdagen lettere for dig at være i.

Vores terapitime fylder nemlig kun en lille del af dit liv, og derfor er det super vigtigt for mig, at du får nogle redskaber og indsigter med hjem, så du kan stå stærkere i den del af dit liv, der foregår uden for terapirummet.

 

Derudover fokuserer jeg meget på at skræddersy forløbet. For nogle er det vigtigt, at terapien er struktureret, og at der er fokus på, hvad man kan gøre lige nu og her. For andre er det vigtigt at få indsigt i, hvor tankemønstrene eller adfærdsmønstrene kommer fra, og hvorfor de er opstået. Alle ønsker er gode ønsker, og jeg forsøger ikke på at putte dig ned i en kasse, men har fokus på dig, din situation, og der hvor du er.

Terapeutisk metode

Som psykolog arbejder jeg ud fra forskellige terapeutiske metoder, alt efter hvilken klient, jeg sidder overfor, og hvilken problematik, de kommer ind ad døren med. Jeg er også meget gennemsigtig i min tilgang, hvilket vil sige, at vi sammen finder ud af, hvilke metoder og redskaber, der passer bedst til dig og din problematik.

Min terapeutiske værktøjskasse dækker over: 

  • Kognitiv adfærdsterapi (KAT)
  • Metakognitiv terapi (MCT)
  • Skematerapi
  • Compassion-fokuseret terapi (CFT)

Inge Holms uddannelse og arbejdserfaring

Jeg er uddannet som psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet i 2019.

Jeg har arbejdet som klinisk psykolog, siden jeg blev færdiguddannet og har derfor haft utallige forløb med unge, ligesom dig, om alt fra eksamensangst til OCD. Undervejs har jeg også arbejdet som frivillig gruppeleder i GirlTalk, hvor jeg også har fået erfaring med at arbejde med unge i grupper samt erfaring med at undervise.

Ud fra min erfaring som psykolog har jeg fået en dyb forståelse for, hvor kompleks en verden man, som ung, navigerer i i dag. Jeg har hjulpet de unge med at få et mere nuanceret syn på deres liv – og ud fra det en mere balanceret hverdag med mindre selvkritik og overtænkning. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med det samme!

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde og for at få inspiration til, hvordan jeg kan skræddersy mine forløb bedst muligt, så mine klienter oplever at gå fra vores samtale med lige præcis de redskaber, der hjælper dem løse deres problemer.

Lokale til psykologsamtaler

Inge Holm arbejder fra denne adresse:
Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V

Book en tid hos Inge Holm nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.00-11.00
Tirsdag: 9.00-12.00
Onsdag: 9.00-13.00
Torsdag: 8.00-11.00
Fredag: 9.45-13.45

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular