Marina Bergstrøm

Autoriseret psykolog

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Vigtig info

Marina Bergstrøm arbejder fra denne adresse:
H.C. Andersens Boulevard 47, st. tv
1553 København V

Jeg tilbyder hjælp til at håndtere en række problematikker, som dem i boksen her på siden. Og problematikker som måske ikke nødvendigvis har et navn, men hvor du kan mærke, at noget trykker og ikke fungerer for dig. Sammen kan vi finde ud af, hvordan du kan forstå det du oplever og hvordan du kan nærme dig det du gerne vil.

Et samtaleforløb hos mig vil typisk bestå af to sideløbende spor:

Dels et fokus på en bredere indsigt i det du oplever. Selv de mest ubehagelige og skamfulde følelser eller tanker, er der af en god grund. En større forståelse for dig selv vil ofte være helende og frigive noget energi til at bevæge dig i retning af det du ønsker dig. Sammen vil vi udforske hvordan man kan forstå det du kæmper med.

En del af arbejdet med at få det bedre, sker som regel imellem samtalerne ved at du bruger det vi har talt om i samtalen, i din hverdag. Det kan være ting du tænker anderledes om efter en samtale, eller noget du oplever anderledes. Det kan også være helt konkrete, aktive handlinger. Derfor arbejder jeg typisk også med at du får nogle opmærksomhedspunkter eller øvelser med, til at styrke det fokus vi har haft i samtalen – altid i det omfang du føler dig tilpas ved. Ofte kan det at handle på noget konkret, give et skub til sædvanlige mønstre.

Metode

Jeg arbejder med forskellige terapeutiske metoder, og vælger tilgang ud fra hvad der bedst matcher dig og den problematik du kommer med. Mit udgangspunkt er systemisk, narrativ og løsningsfokuseret terapi. Jeg har en uddannelse indenfor kognitiv og metakognitiv terapi, som jeg oplever, er let tilgængelig for mange mennesker. Og så anvender jeg også eksistentielle og psykodynamiske metoder.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009 og har arbejdet med samtaleterapi siden. Ud over at have min egen praksis, har jeg arbejdet som psykolog på ungdomsuddannelser (gymnasier, produktionsskoler og erhvervsskoler), jeg har arbejdet i psykiatrien med selvmordsforebyggelse, og med psykologisk test og udredning af unge i kommunalt regi. Jeg modtager jævnligt supervision og efteruddanner mig løbende.

Adresse

Marina Bergstrøm arbejder fra denne adresse:
H.C. Andersens Boulevard 47, st. tv
1553 København V

Book en tid hos Marina Bergstrøm nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.00 – 11.00
Tirsdag: 10.15 – 12.45
Onsdag: 8.00 – 10.00 & 13.15 – 16.45
Torsdag: 8.00 – 11.00
Fredag: 8.00 – 12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular