Psykolog Caspar Nielsen

Caspar Nielsen

Psykolog

København

Jeg modtager ikke nye klienter pt.

Psykolog Caspar Nielsen

Caspar Nielsen

Psykolog

København

 Modtager ikke nye klienter pt.

Fakta

By:

København

Adresse:

Titel:

Psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Aarhus Universitet

Sprog:

Dansk
English

Metoder:

Emotionsfokuseret terapi
Narrativ terapi
Metakognitiv terapi

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Tidl. instruktor på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet
Åben Anonym Rådgivning
PPR (Skolepsykolog)

Fødeår:

1991

Beskrivelse

For mig er det vigtigste i terapi, at du kommer ind og føler, at du bliver forstået lige præcis som du er her og nu.

Der kan sikkert være mange ting du gerne vil arbejde på. Jeg tager udgangspunkt i, at vi starter præcis hvor du er, og at vi sammen arbejder med de ting, der giver mening for lige præcis dig.

 

Det kan være at studiet stresser, at familien er svær eller følelsen af aldrig helt at slå til uanset hvor meget man prøver.

Det kan også være, at det faktisk bare er svært pege på, hvad det er, der er i vejen, og at vi sammen skal starte med at blive klogere på dit liv.

Uanset hvad der melder sig for dig, er det vigtigt for mig at du føler dig i gode hænder og kan se mig som en fortrolig samarbejdspartner, som du kan begive dig ud på nyt territorie sammen med.

Mit udgangspunkt er, at vi alle gør det bedste vi kan her i livet.

Det betyder at vi ikke handler tilfældigt, men målrettet ud fra hvad, der giver mening for os her og nu.

På trods af at vi alle gør vores bedste i vores liv, kan vi alle komme til et tidspunkt, hvor vi ikke selv kan overskue det hele og ikke kan se nogen veje ud af hvad vi står i her og nu.

Vi er nemlig ikke altid fuldt bevidste om hvad der rører sig i os: Vores egne mønstre, tolkninger, mentale vaner og antagelser er ofte indgroede i os, og vi kan være blinde for dem.

Måske har mønstrene været en stor hjælp for os tidligere i livet, men pludselig spænder de ben, skaber problemer og følelsen af magtesløshed.

Det er i disse situationer, at vi sammen kan arbejde med at finde større klarhed over din livssituation og finde nye veje og handlemuligheder, som før syntes at være svære at finde.

For det er sådan at vi mennesker udvikler os – sammen med andre!

Jeg trækker på flere terapeutiske retninger i samtaleforløb, heriblandt emotionsfokuseret, narrativ og metakognitiv terapi for at kunne ramme den form for terapi, der passer bedst til dig.

For ligesom mennesker er forskellige, er der stor variation i hvilke typer terapi, som vi finder passer bedst til os selv.

Derfor trækker jeg på et bredt teoretisk grundlag, der lader os arbejde med svære følelser, mentale vaner og få fornyet indsigt i vores egen personlige livshistorie.

Arbejdserfaring

Jeg har altid været interesseret i unge og de problemer, vi som unge kan stå med. Jeg har tidligere arbejdet som instruktor på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet og været helt tæt på de mange forskellige udfordringer, som man kan opleve under studiet eller i gymnasiet.

Jeg skrev speciale om unge teenageres interesse for gaming, og hvordan gaming kan give tætte fællesskaber og være en kæmpe styrke frem for bare at betragtes som spild af tid.

Jeg tilbragte min praktik i Åben Anonym Rådgivning i Tårnbys familiehus, hvor jeg var helt tæt på familieliv og institutionsliv for mange forskellige aldersgrupper.

Min seneste ansættelse var i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Ballerup, hvor jeg som psykolog mødte mange forskellige unge, deres familier og havde samtaleforløb med gymnasieelever.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aarhus Universitet og er desuden medlem af Dansk Psykolog Forening.

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: