Josefine Lebech Psykolog

Josefine Lebech

Psykolog

København

Jeg tilbyder gratis forsamtaler nu

Josefine Lebech Psykolog

Josefine Lebech

Psykolog

København

Åben kalender. Jeg tilbyder også gratis forsamtaler nu.

Om Josefine Lebech

Ungdommen kan være en særlig vanskelig tid, da man her udvikler sig meget både kropsligt, psykisk og relationelt.

Der er mange valg, der skal tages, og man kan nemt opleve et stort pres for at præstere og være på en bestemt måde.

Jeg har mødt mange unge, der føler sig forkerte og alene med deres følelser og udfordringer.

Det kan være svært at finde ud af hvem man er, og hvad man vil, og skelne mellem egne ønsker og krav og forventninger udefra.

For mig at se er terapi en god måde at lære sig selv bedre at kende på. Jeg har selv fået meget ud af at gå i terapi, og ved hvordan det føles at sidde i klientens stol.

Det er vigtigt for mig, at du får et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen finder ud af, hvad der er vigtigt for dig at tale om. Intet er for småt eller stort.

I vores samtaler vil jeg støtte dig i at undersøge, sætte ord på, forstå og rumme egne følelser og tanker.

Jeg lægger vægt på, at du bliver mødt med omsorg, respekt og nærvær, og at du bliver taget alvorligt i samtalen med mig. Jeg kender selv til ungdommens nedture og tror på, at de kan vise os vigtige og smukke ting ved os selv som mennesker.

Terapeutisk metode

Jeg lader først og fremmest dine behov sætte rammerne for terapien. Jeg er inspireret af flere forskellige terapiretninger og arbejder altså eklektisk, hvilket vil sige, at jeg trækker på forskellige typer af psykoterapi. Heriblandt er:

 • Tilknytningsbaseret psykoterapi
 • Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
 • Compassion Focused Therapy (CFT)
 • Emotionsfokuseret terapi
 • Eksistentiel terapi

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet cand. psych (psykolog) fra Københavns Universitet i januar 2023 med kandidatretningerne Klinisk psykologi og Social-, integration- og udviklingspsykologi.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder under de etiske principper for nordiske psykologer.

Jeg modtager ugentlig supervision for at kvalitetssikre mit arbejde.

Under min studietid har jeg arbejdet som studenterterapeut hos UngTerapi, hvor jeg har haft individuelle samtaleforløb med unge. Inden da var jeg frivillig hos FRIT SIND, et tilbud til unge i alderen 18-35 år der oplever social angst, hvor jeg også havde individuelle samtale forløb.

Både fra UngTerapi og FRIT SIND har jeg erfaring med at tale med unge om forskellige problemstillinger, heriblandt følelsen af at være forkert og utilstrækkelig, angst, selvkritik, seksuelle udfordringer, familiedynamikker, fremtidsbekymringer, præstationspres og ensomhed.

Dertil arbejdede jeg på Center for tidlig indsats- og familieforskning, der bl.a. forsker i familierelationer, tilknytning og disses betydning for barnets trivsel og udvikling.

Jeg var også frivillig på Røde Kors sommerlejre, hvorigennem jeg har erfaring med at tale med børn og unge, der vokser op under belastede opvækstvilkår.

Udtalelser fra tidligere klienter

“Jeg kan 100% anbefale Josefine Lebech! Hun er varm og super imødekommende. Hun har en virkelig god forståelse af hvad man døjer med og god til at vurdere hvor langt hun kan presse en.”

– Sofie, 23 år

“Jeg går i terapi hos Josefine som har hjulpet mig allerede efter de 4 gange jeg har været hos hende. Vi har fået snakket og bearbejdet de ting som jeg har haft på sinde. Det har allerede lettet og hjulpet mig rigtig meget. Jeg kan varmest anbefale UngTerapi og især Josefine Lebech.”

– Irene, 22 år.


“Mit forløb hos Josefine har været rigtig godt, hvor jeg har lært nye ting om mig selv og generelt lært mig selv bedre at kende. Vi har bl.a. haft fokus på egenomsorg, hvilket gør at jeg i dag er blevet mere kærlig overfor mig selv og mine handlinger og tanker – hvilket jeg stadig er i proces omkring, men denne proces var aldrig startet, hvis det ikke var for mine samtaler med Josefine. Josefine har været rigtig god til at oversætte alle mine tanker til noget konkret, som vi kunne arbejde videre med. Der har været rum for alle slags snakke og emner og der har været åbenhed ift. at skifte kurs undervejs.
Josefine er god til at skabe en tryghed, der er rar at have med sig, når man forlader rummet igen. Jeg arbejder stadig med mig selv ift. tanker, relationer og livet generelt og det vil jeg nok også altid gøre, men Josefine har været med til at så et par frø hos mig, der ganske langsomt spirer og blomstrer, som, via egenomsorg og andre værktøjer, nok skal blive til en kæmpe skov en dag.“

- Nanna, 29 år

“Mit terapiforløb hos Josefine har hjulpet mig med at blive meget mere opmærksom på, og rummelig overfor, mine egne følelser. Det har gjort, at jeg bedre kunne tackle min perfektionisme og få min hverdag til at fungere.
Josefine skaber et enormt trygt rum, hvor jeg følte, at jeg havde mulighed for at udforske mine følelser og tanker uden at være bange for at blive dømt. Mange af de øvelser jeg lavede i mit forløb sammen med Josefine, og som har hjulpet mig til at komme bedre i kontakt med mine følelser, ville jeg ikke have været tryg ved at lave sammen med andre. Men fordi Josefine er meget tålmodig og lyttende, så føltes det sikkert. Det har gjort at jeg nu i mit eget liv har meget bedre forbindelse til hvad der sker i min krop og mit sind.
Josefine var også rigtig god til at hjælpe mig med at sætte mine problemer i system, således at jeg kunne få overblik og forstå dem. Det har hjulpet mig til bedre at identificere, når jeg kommer ind i mine gamle mønstre, og det gør at jeg i dag oftere kan nå at stoppe mig selv før jeg kommer ind i en dårlig spiral. Jeg er virkelig glad for den tid jeg brugte sammen med Josefine på at arbejde med mig selv, og føler at jeg stadig kan trække på de redskaber hun gav mig. Jeg kan varmt anbefale hende!”

- Anthon, 28 år

“Jeg var i forløb hos Josefine Lebech. Det var et kort forløb på 5 samtaler, som byggede videre på samtaler hos en anden psykolog. Fra allerede første samtale følte jeg mig i et trygt miljø, som hjalp med at jeg turde åbne op om mine udfordringer. Det gør at jeg går ud fra UngTerapi med en bedre forståelse af mig selv og mine dynamikker, som samtaler med andre psykologer ikke har kunne bringe frem ligeså klart. Derudover var der plads til grin og spas under samtalerne, noget som jeg satte stor pris på. Det fjernede noget af min frygt og “angst” for at åbne op og gjorde miljøet mere trygt.”

– Julius, 27 år.

Fakta om Josefine Lebech

By:

København

Adresse:

Titel:

Psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Københavns Universitet

Sprog:

Dansk

Metoder:

Tilknytningsbaseret psykoterapi
Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Compassion Focused Therapy (CFT)
Emotionsfokuseret terapi
Eksistentiel terapi

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Studenterterapeut
Samtaleforløb hos FRIT SIND
Center for tidlige indsats- og familieforskning

Fødeår:

1995

Josefine Lebech Psykolog

Ønsker du en samtale med Josefine Lebech?

Book en gratis, afklarende samtale

Book en gratis forsamtale

Vi kontakter dig så snart vi har en ledig tid til dig.

1. Dine ønsker til psykolog:

Det er ikke alle vores psykologer, som tilbyder gratis forsamtaler. Her kan du se, hvilke psykologer der tilbyder en gratis forsamtale i øjeblikket:

OBSEr du medlem af Sygeforsikring "danmark? Vær opmærksom på, at du kun kan få tilskud når du vælger en autoriseret psykolog.

2. Vigtig info om gratis forsamtaler:

Før du booker en gratis forsamtale, vil vi gerne bede dig om:

 • At orientere dig i vores priser: Se vores priser (Åbner ny fane)
 • At læse vores introduktion til at gå i terapi hos os: Læs introduktionen (Åbner ny fane)
 • At du orienterer dig i hvad en gratis forsamtale er og ikke er:
  • Hvad er en gratis forsamtale?
   • Med en gratis forsamtale får du sat ansigt på psykologen før forløbet, og I får muligheden for – på en uforpligtende måde – at fornemme om I har kemi sammen.
  • Hvad er en gratis forsamtale IKKE?
   • En gratis forsamtale er IKKE terapi. Det kan man ganske enkelt ikke nå på så kort tid. Det skal ses som forberedelse til et reelt psykologforløb.
   • Så hvis du ikke er klar til et psykologforløb eller hvis du ikke har råd, så er det ikke det rette tilbud for dig. Vi kan i stedet henvise til denne oversigt over frivillige rådgivningstilbud, hvor der dog må forventes en del ventetid.
   • Vi tilbyder desværre ikke gratis forsamtaler online. Kun som face-to-face samtaler.

3. Dine kontaktoplysninger:

Så vi kan få fat i dig, når vi har en ledig tid.

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores privatlivspolitik.

Er du pårørende som udfylder på vegne af en anden?

Herunder udfylder du oplysningerne på den person, du gerne vil hjælpe:

Andre psykologer

Se psykologer med ledige tider

Samtaleemne

ADHD

Angst

Angst – Eksamensangst

Angst – Fobier

Angst – Social angst

Arbejdsrelaterede konflikter

At man bare har brug for at lufte sine tanker til en udefrakommende

At sætte grænser

Autismespektrum

Bekymringstanker

Belastningsreaktioner

Cutting

Datingproblemer

Depression

Diagnoser

Ekistentielle problemstillinger

Ensomhed

Familieproblemer

Fastlåsthed og manglende motivation

Fødsel (Svære fødselsforløb / rolle som nybagt mor)

Følelser man ikke ved hvor kommer fra

Graviditet / abort / forældreskab

Identitet

Indre kritisk stemme

Indre uro

Introversion (Problematikker heraf)

Kærlighedsproblemer / parforhold

Kønsidentitet

Krise

Kronisk sygdom og somatiske symptomer

Kulturelle problematikker (Fx. minoritetsfølelse / kulturchock / diskrimination)

Langvarig hjernerystelse

LGBTQ+ 🏳️‍🌈

Meningsløshed

Misbrug / afhængighed

Mobning

Modløshed

Nedtrykthed

OCD

Omsorgssvigt

Opvækstvilkår

Overgangen fra ung til voksen

Overgreb / Overfald

Pårørende til personer med fysisk eller psykisk sygdom

Perfektionisme

Personlig udvikling

Personlighedsforstyrrelser

Pornoafhængighed

Præstationspres

Problemer med at få hverdagen til at hænge sammen

Psykisk vold

Psykotiske oplevelser

Relationelle problemer til forældre

Relationelle problemer til venner eller familie

Særligt sensitiv

Seksualitet

Seksuelle problematikker

Selvdestruktive mønstre

Selvhad / selvfølelse

Selvmordstanker

Selvskade

Selvværd

Skam

Skoleværgning

Sorg

Søvnløshed

Spiseforstyrrelse

Stofmisbrug

Stress / Udbrændthed

Sugardating

Sundhedsangst / hypokondri

Svære følelser

Sygemelding

Tab

Tankemylder

Tilknytning

Traume

Tro / Religion

Uddannelsesvalg

Udfordringer ifht at være blevet mor eller far

Usikkerhed ifht fremtiden

Usikkerhed ifht omverdenens krav og forventninger

Utilstrækkelighed

Vanskeligheder ved at være til stede i nuet

Vold og voldtægtsoffer

Vrede og vredeshåndtering

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Telefontider:
OBS:
Vi har uregelmæssige telefontider i sommerferien 2024 (D. 24/6 – 26/7). Bare ring og indtal navn og nummer på telefonsvareren.
Mandag: 9.00-13.00
Tirsdag: 10.00-14.00
Onsdag: 08.00-12.00
Torsdag: 10.00-14.00
Fredag: 9.00-13.00

Vi er rigtig flinke og svarer  hurtigt.

Drejer det sig om opstart, bedes du oplyse dit postnummer og hvorvidt du er medlem af Sygeforsikring "danmark".

Skriv din besked her:

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores privatlivspolitik. Der kan gå et øjeblik fra du har sendt, til den er gået igennem. Hav venligst tålmodighed. :-)