Signe Dall Muurholm

Sekretær og psykologistuderende

 

Signe Dall Muurholm

Sekretær

Ring til UngTerapi

 

[email protected]

 

Jeg tror først og fremmest på, at mennesker behøver mennesker, og at vi kun eksisterer i relation til hinanden. Derfor har vi som mennesker også brug for en tryghedsperson, som kan lytte, og som vil prøve at forstå, hvorfor vi hver især er, som vi er.

Jeg er nysgerrig på menneskets personlighed – dets nuancer, dybder og bredder. Jeg er fascineret af hvordan og hvorfor, vi mennesker udvikler os på hver vores unikke måde, og hvordan vi kan prøve at forstå hinandens verdenssyn – især for at være i stand til at udvide vores eget.

Ovenstående er et par af de tanker og nysgerrigheder der gør, at jeg er psykologistuderende på Københavns Universitet. Jeg arbejder her hos UngTerapi som sekretær, og det er jeg rigtig glad for, fordi det bl.a. giver mig et indblik i de mange forskellige udfordringer og også muligheder, som livet kan bringe os, mens vi som unge prøver at finde fodfæstet i en sommetider kaotisk hverdag.

Jeg har tidligere arbejdet som frivillig rådgiver hos Girltalk, hvor jeg, udover at være rådgiver for unge piger, også deltog i  kurser om bl.a. selvskade, angst, depression og ensomhed. Jeg arbejder også som studentermedhjælper på en psykologklinik for erhvervspsykologer.

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.30 – 9.30 & 15.30 – 17.30
Tirsdag: 10.15 – 12.45
Onsdag: 8.00 – 10.00 & 13.15 – 16.45
Torsdag: 12.30 – 15.30
Fredag: 8.00 – 12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular