Signe Dall Muurholm

Studenterterapeut i København

Signe Dall Muurholm

 

Signe Dall Muurholm

Psykologistuderende
Studenterterapeut
København

Book en tid

 

Jeg tilbyder

✔️ Individuelle samtaler

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

  • Relationelle problemer fx til venner eller familie
  • Meningsløshed og eksistentielle tanker
  • Nedtrykthed og depression
  • Angst
  • Selvværdsproblemer
  • At kunne passe på sig selv
  • Identitet
  • Perfektionisme
  • Stress
  • Kærlighed
  • Svære opvækstvilkår
  • At mærke, håndtere og stå ved sine følelser
  • Bekymringer

 

Jeg betragter det som en stor styrke at turde række ud og bede om hjælp, når tilværelsen føles tung og vanskelig. Det kan være i perioder, hvor vores følelser og handlinger føles fremmed for os selv og hvor de måske endda overrumpler os. Her kan det være en hjælp at tale med et udefrakommende menneske i et trygt rum på helt egne præmisser.

Jeg tror på, at forandringsfuld terapi kræver en tillidsfuld og tryg relation mellem dig og mig, hvorfra jeg kan hjælpe dig med at stå stærkere. Derfor sætter jeg som terapeut stor værdi i at møde dig med varme og åbenhed, så terapien kan blive et frirum, hvor der ikke er noget rigtigt eller forkert, stort eller småt, og hvor selv de sværeste tanker kan blive luftet.

På den måde sigter jeg efter, at vi får bragt lys over din tilværelse og at du får en følelse af større indre frihed til at være dig – akkurat som du vil være.

Jeg tilpasser helst terapien, så den passer til dig og dine behov. Du skal gerne føle, at terapien ”rykker på noget” i dig, som du kan tage med videre. Jeg trækker på forskellige metoder, blandt andet den intensive psykodynamiske korttidsterapi, emotionsfokuseret terapi, mindfulnessøvelser og redskaber fra den kognitive terapi.

Signe Dall Muurholms arbejdserfaring

Jeg har tidligere terapierfaring fra Kvinderådgivningen Brunhilde, hvor jeg har varetaget terapiforløb med kvinder med forskellige problematikker. Særligt har terapien omhandlet angst, lavt selvværd, depression og relationelle problemer. På nuværende tidspunkt arbejder jeg på et behandlingshjem for unge og voksne i alderen 18-40 år med svære psykiatriske lidelser, hvor jeg møder mennesker med meget forskellige baggrunde. Jeg har særligt kontakt med unge med angst, depression, personlighedsforstyrrelser og autisme.

Derudover har jeg undervist på universitetet og så arbejder jeg på et forskningsprojekt om menneskers tilknytningsmønstre i en terapeutisk setting.

Udover mine psykologfaglige interesser, så er jeg opvokset på landet og bruger meget gerne min tid på at søge mod grønne og naturskønne arealer med en bog under armen.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde.

Lokale til psykologsamtaler

Signe Dall Muurholm arbejder fra denne adresse:
Kvægtorvsgade 1, kælderen,
1710 København V

Pris

En samtale på 55 minutter koster 400 kroner

Tilmeld dig her:

  Indsend dine kontaktoplysniger, så kontakter vi dig snarest. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 3 arbejdsdage.
  Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

  Mød psykologerne

  Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

  Mød Psykologerne

  Se priser

  Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

  Se vores priser

  Online booking

  Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

  Book en tid nu

  Har du spørgsmål?

  Telefontider
  Mandag: 8.00-11.00
  Tirsdag: 9.00-12.00
  Onsdag: 9.00-13.00
  Torsdag: 8.00-11.00
  Fredag: 9.45-13.45

  Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

  Kontaktformular