Psykolog Zhino Yonis

 

Zhino Yonis

Psykolog
København
Født i 1997

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forælderpakke
✔️ Forældresparring
✔️ Onlineterapi
✔️ Familiesamtale for søskende uden forældre
✔️ Unge under 15 år
✔️ 90 minutters samtaler

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Kvægtorvsgade 1, kælderen,
1710 København V

 

Jeg er et glad og empatisk menneske, der altid har haft et stort drive for at hjælpe unge. Det er min stærkeste overbevisning, at alle unge bør blive mødt og anerkendt, som det menneske de er. Det er vigtigt for mig at understrege, at intet problem er for stort eller for småt. Jeg synes, det er mega sejt, når unge rækker ud efter hjælp – for mig er det et tegn på styrke.

 

Udover at være psykolog er jeg selv et ungt menneske, og jeg har som de fleste andre mennesker mærket livets op- og nedture. Jeg genkender derfor mange af de udfordringer, som unge i dag oplever. Derfor bruger jeg også mine egne livserfaringer, såfremt det er relevant for den unge.

Hvordan jeg arbejder

Jeg er inspireret af forskellige terapiretninger, herunder den kognitive, den narrative, den systemiske og den psykodynamiske tilgang. Jeg arbejder derfor ud fra en såkaldt eklektisk tilgang, hvilket vil sige, at jeg anvender elementer fra mange terapeutiske retninger for at tilpasse terapien til netop dit/jeres behov. Det vigtigste for mig er, at behandlingsmetoden giver mening for dig, hvorfor jeg vil være særligt opmærksom på dette.

Det er vigtigt for mig er, at du føler dig komfortabel og respekteret. Derfor gør jeg meget ud af, at vi får etableret en terapeutisk alliance, hvilket vil sige, at vi får dannet en god relation, hvor du føler dig tryg til åbne op om det, du synes er svært.

Jeg vil løbende modtage supervision for at kvalitetssikre mit arbejde samt for at udvikle og dygtiggøre mig som psykolog.

Zhino Yonis’ uddannelse og arbejdserfaring:

  • Jeg er uddannet cand.psych. (psykolog) fra Aalborg Universitet
  • Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening
  • Afvikling af rådgivende/terapeutiske samtaleforløb med gymnasieelever. Samtalerne har både været udredende og behandlende.
  • Varetaget forældrerådgivningssamtaler, hvor både den unge og forældrene deltager med henblik på at rådgive samt psykoedukere.
  • Har været på kursus i metakognitiv terapi
  • Erfaring med fysiske- og onlinekonsultationer
  • Rådgivning og chat til unge mellem 12-25 år
  • Terapi, samtaler og støtte til unge og forældre
  • Arbejdet på et botilbud for unge med ADHD og autismespektrumforstyrrelser

 

 

Interesseret i en samtale?

 

 

Psykologer i København

Få overblikket her

Første samtale

Hvordan foregår første samtale?

Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år