Akut psykologhjælp

Hurtig hjælp til dig som søger en akut psykolog

  • Kort ventetid – start hurtigt i terapi

  • Vælg mellem mere end 20 psykologer

  • Speciale i unge

Book din samtale nu

Sådan gør du:

Vi tilbyder psykologsamtaler med hurtig opstart

UngTerapi er et psykologhus med speciale i unge. Du kan booke samtaler online eller kontakte vores administration for at få en hurtig første tid til et psykologforløb.

Søger du akut psykologisk krisehjælp? Her er alt, du skal vide!

Indimellem står man i en krise, der skal løses akut. Hvis du står i en situation, hvor du leder efter et psykologforløb med hurtig opstart, så er du kommet til det rette sted.

Et akut terapiforløb begynder så snart vi kan finde tid i kalenderen til dig. Du kan ofte komme til ret hurtigt, men vi kan desværre ikke udelukke at der kan forekomme ventetid. Vi tilbyder både individuelle samtaler og akut parterapi.

Mens man venter på at få hjælp

Et gratis minikursus til dig, som endnu ikke er begyndt hos en psykolog. Kurset er velegnet til dig som overvejer et forløb og til dig som venter på din første samtale.

  • Modul 1: Akut psykisk hjælp. Psykisk førstehjælp, som du kan bruge her og nu.

  • Modul 2: Mens du venter. Hold problemet i skak og undgå at det bliver værre.

  • Modul 3: Udvikling. Forberedelse til første psykologsamtale.

Modtag kurset nu!

Kurset bliver sendt til din mail, og du springer samtidig med på vores inspirationsmails. ❤️

Ventetid ved lægehenvisning – Spring køen over!

Som du måske allerede ved, kan der være flere måneders ventetid til psykologhjælp igennem lægehenvisningssystemet, især hvis du har en henvisning for angst eller depression kan der være lang ventetid. Vi giver dig mulighed for at springe køen over til psykologhjælp gennem henvisningssystemet. Derfor kan du komme markant hurtigere til psykolog. Der er dog en lidt højere egenbetaling, som du kan læse mere om her.

Hvorfor virker terapi?

Hvordan foregår den første psykologsamtale?

Der kan være meget at tage stilling til når man starter et psykologforløb op. Her er hvad du kan forvente om første samtale.

Hvor hurtigt kan jeg få psykologhjælp?

Du kan komme til så snart vi har en ledig tid til dig. Det har vi oftest indenfor få dage. Hvis du har en lægehenvisning, kan du komme hurtigere til psykolog udenom lægehenvisningssystemet hvis du kontakter os direkte eller boooker online.

Hvad er det for et gratis mini-kursus I har?

Vi har et gratis mini-kursus til dig som endnu ikke er begyndt hos en psykolog. Det hedder “Mens man venter på at få hjælp”. Det er udviklet til dig som venter på at få den første psykologsamtale.
Modul 1: Akut psykisk hjælp. Psykisk førstehjælp, som du kan bruge her og nu.
Modul 2: Mens du venter. Hold problemet i skak og undgå at det bliver værre.
Modul 3: Udvikling. Forberedelse til første psykologsamtale.
Du tilmelder dig her på siden og kan få kurset sendt til din email om et øjeblik.

Hvilke problemstillinger hjælper I med?

Angst, ensomhed, selvværd, krisehjælp, nedtrykthed, selvskade, familieproblematikker og mange andre.
Find oversigten over problemstillinger her.

Tjek også vores brevkasse-podcast, RadioPsykologerne

Brevkasse-podcast, Radiopsykologerne
RadioPsykologerne, en brevkassepodcast

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Føler du…

Lavt selvværd, stress, ensomhed, nedtrykthed eller noget helt andet? Se oversigten over nogen af de følelser, vi kan hjælpe dig med.

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Om UngTerapi

UngTerapi er et fællesskab af unge psykologer i København. Vi specialiserer os i at hjælpe dig, der er ung eller studerende.

Tilskud

Som medlem af sygesikring “danmark”, kan du få tilskud til psykologhjælp. Private forsikringsselskaber som Falck, Scandia, SOS, Codan m.fl. kan også støtte.

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Kontakt os

Vil du gerne ringes op?

Telefontider:
Mandag: 10.00 – 14.00
Tirsdag: 11.00 – 15.00
Onsdag: 11.00 – 15.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 8.00 – 12.00

Skriv din besked her:

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores privatlivspolitik. Der kan gå et øjeblik fra du har sendt, til den er gået igennem. Hav venligst tålmodighed. :-)