Laila McFarlan

Ansvarlig for samarbejdsaftaler

Sekretær i UngTerapi Laila McFarlan

 

Laila McFarlan

Ansvarlig for samarbejdsaftaler

Skriv en mail

 

Jeg er sekretær i UngTerapi og læser psykologi ved Københavns Universitet, hvor jeg også underviser førsteårsstuderende i personlighedspsykologi.

For mig er mennesker det mest spændende og fascinerende, der findes, og jeg er utrolig glad for at få lov til at arbejde med et felt, der bl.a. beskæftiger sig med, hvor mennesker kommer fra, hvorfor vi reagerer og handler, som vi gør, og ikke mindst, hvordan man som psykolog kan være med til at hjælpe andre bedst muligt videre til et meningsfuldt liv. Alle mennesker er forskellige, og jeg føler mig altid meget beæret over at få lov til at få et indblik i andres liv, tanker, historier og følelser.

Jeg har en stor passion for at arbejde med unge, og jeg har igennem størstedelen af min studietid været frivillig ungerådgiver for unge mellem 12 og 25 år i Headspace. Fra mit job i Headspace, fra kurser og fra mit eget liv som ung, har jeg et stort kendskab til ungeproblematikker og til de mange valgmuligheder, man som ung har, og til de mange krav, der stilles til unge i dag. Jeg ved, hvor svært det kan være at navigere rund i fortiden, nutiden, fremtiden og egne og andres ønsker, krav og forventninger, og jeg har prøvet på egen krop, og selv haft stor gavn af, at vende alle disse tanker og følelser igennem terapi.

Derudover har jeg været på kurser i bl.a. terapi med unge ud fra et narrativt perspektiv, unge og stress, det terapeutiske arbejde omkring seksuelle overgreb og samtaler om spiseforstyrrelser.

Ved siden af psykologien har jeg en stor passion for musik.  

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.30 – 13.30
Tirsdag: 13.00 – 16.00
Onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 12.30 – 15.30

Skriv til os her: