Laila McFarlan

Sekretær og psykologistuderende

Sekretær i UngTerapi Laila McFarlan

 

Laila McFarlan

Sekretær

 

Ring til UngTerapi

 

Skriv en mail

 

Jeg er sekretær i UngTerapi og læser psykologi ved Københavns Universitet, hvor jeg også underviser førsteårsstuderende i personlighedspsykologi.

For mig er mennesker det mest spændende og fascinerende, der findes, og jeg er utrolig glad for at få lov til at arbejde med et felt, der bl.a. beskæftiger sig med, hvor mennesker kommer fra, hvorfor vi reagerer og handler, som vi gør, og ikke mindst, hvordan man som psykolog kan være med til at hjælpe andre bedst muligt videre til et meningsfuldt liv. Alle mennesker er forskellige, og jeg føler mig altid meget beæret over at få lov til at få et indblik i andres liv, tanker, historier og følelser.

Jeg har en stor passion for at arbejde med unge, og jeg har igennem størstedelen af min studietid været frivillig ungerådgiver for unge mellem 12 og 25 år i headspace. Fra mit job i headspace, fra kurser og fra mit eget liv som ung, har jeg et stort kendskab til ungeproblematikker og til de mange valgmuligheder, man som ung har, og til de mange krav, der stilles til unge i dag. Jeg ved, hvor svært det kan være at navigere rund i fortiden, nutiden, fremtiden og egne og andres ønsker, krav og forventninger, og jeg har prøvet på egen krop, og selv haft stor gavn af, at vende alle disse tanker og følelser igennem terapi.

Derudover har jeg været på kurser i bl.a. terapi med unge ud fra et narrativt perspektiv, unge og stress, det terapeutiske arbejde omkring seksuelle overgreb og samtaler om spiseforstyrrelser.

Ved siden af psykologien har jeg en stor passion for musik.  

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.30-11.30
Tirsdag: 8.00-11.00
Onsdag: 8.00-11.00
Torsdag: 8.30-9.30 & 15.30-17.30
Fredag: 9.00-15.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular