Psykolog Josephine Andreasen

 

Josephine Andreasen

Autoriseret psykolog

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Onlineterapi
✔️ Familieterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Der kan være mange grunde til at begynde et samtaleforløb. Måske vil du gerne gøre op med et problem, som fylder i dit liv, eller måske er du et sted i dit ungdomsliv, som er særligt svært eller står over for en krise, såsom at have mistet en betydningsfuld person i dit liv. Det kan også være, at du har mange kritiske tanker om dig selv, kan have lyst til at gøre skade på dig selv eller måske har dine spisevaner ændret sig og dominerer din hverdag.

Problemer kan nogle gange komme til at fylde så meget, at det bliver svært at se din eget indsats. Det kan skabe en følelse af magtesløshed, som kan være svær at stå med. I samtalerne vil vi derfor både tale om de problemer og udfordringer, som du oplever, men også det, som du allerede gør og er glad for i dit liv. På den måde kommer du tættere på, hvor du gerne vil være, også selvom du måske ikke ved det lige nu.

Hvad du kan få ud af terapien

I samtalerne bliver vi klogere på dig og dit liv, hvilket kan åbne op for, at der sker positive forandringer. Efter et samtaleforløb oplever mange, at de har fået fornyet energi, føler sig gladere, har fået overblik, er mere i balance, er bedre til at mærke efter, har fået nye redskaber og mere selvindsigt.

Hvordan jeg arbejder

Jeg er inspireret af den narrative og systemiske terapi, da de har en god effekt på de problematikker, som jeg møder. Det især inden for selvværdsproblematikker, præstationspres, depression, angst, spiseforstyrrelser, sorg og overgreb. I samtalerne vil jeg være optaget af, at vi taler om det, som er vigtigt for dig, og hvis I er flere til stede, vil jeg være særligt opmærksom på, at I alle føler jer hørt og forstået.

I samtalerne vil du både mærke min psykologfaglighed, men også at jeg er tilstede som menneske med varme og nærvær. Jeg går op i, at vi sammen skaber et trygt og uformelt rum, hvor du kan dele, hvad du har på hjerte. Du vil også opleve, at jeg ikke har en mening om, hvordan du skal leve dit liv, men er nysgerrig på, hvordan det er at være dig.

Arbejdserfaring og efteruddannelse

Josephine Andreasen er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet, autoriseret som psykolog af Psykolognævnet samt efteruddannet som familieterapeut og certificeret i Par-tjek.

Min erfaring med at hjælpe unge, par og familier har jeg fået både som selvstændig psykolog, som psykolog hos Børn & Unges Trivsel, som mentor for unge hos Gentofte Frivilligcenter og som terapeut i Narrative Perspektivers Aftenrådgivning.

For at kvalitetssikre mit arbejde modtager jeg supervision og holder mig opdateret på den nyeste forskning ved at læse psykologiske tidsskrifter og tage på kurser og til foredrag.

Lokale til psykologsamtaler

Josephine Andreasen arbejder fra denne adresse:
Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V

Book en tid hos Josephine Andreasen nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.30 – 13.30
Tirsdag: 13.00 – 16.00
Onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 12.30 – 15.30

Skriv til os her: