Josephine Andreasen

Psykolog

Psykolog Josephine Andreasen
Book en tid hos Josephine Andreasen

Josephine Andreasen tilbyder:

✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Onlineterapi
✔️ Familieterapi
✔️ Forældrepakke

Josephine Andreasen arbejder bl.a. med:

“Der kan være mange grunde til at begynde et samtaleforløb. Måske vil du gerne gøre op med et problem, som fylder i dit liv, eller måske er du et sted i dit ungdomsliv, som er særligt svært eller har oplevet noget, som du nu reagerer på. Det kan også være, at I er et par eller en familie, som gerne vil blive bedre til at kommunikere eller ændre på jeres samværsmønstre.

Problemer kan nemlig ofte overskygge din indsats og skabe en følelse af magtesløshed. I samtalerne vil vi derfor både tale om de problemer og udfordringer, som du oplever, men også det, som du allerede gør og er glad for i dit liv. På den måde kommer du tættere på, hvor du gerne vil være, også selvom du måske ikke ved det lige nu.

Hvad du kan få ud af terapien

I samtalerne kan der blive mulighed for refleksion og at skabe forandringer, som kan være en hjælp for dig. Efter et samtaleforløb oplever mange, at de har fået fornyet energi, føler sig gladere, har fået overblik, er mere i balance, er bedre til at mærke efter, har fået nye redskaber og har fået mere selvindsigt.

Hvordan jeg arbejder

Jeg er inspireret af den narrative og systemiske terapi, da de har en god effekt på de problematikker, som jeg møder. I samtalerne vil jeg være optaget af, at vi taler om det, som er vigtigt for dig, og hvis I er flere tilstede, vil jeg være særligt opmærksom på, at I alle føler jer hørt og forstået.

For mig er det vigtigt, at du både mærker min psykologfaglighed, men også at jeg er tilstede i samtalerne som menneske med varme og nærvær. Jeg går op i, at vi sammen skaber et trygt rum, hvor du kan dele, hvad du har på hjerte, men at der samtidig kan være plads til at grine sammen. Du vil også opleve, at jeg ikke har en mening om, hvordan du skal leve dit liv, men er nysgerrig på, hvordan det er at være dig.”

Arbejdserfaring og efteruddannelse

Josephine Andreasen er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet samt certificeret i Par-tjek og i gang med en familieterapeutisk efteruddannelse.

Min erfaring med at hjælpe unge, par og familier har jeg fået både som selvstændig psykolog, som psykolog hos Børn & Unges Trivsel, som mentor for unge hos Gentofte Frivilligcenter og som terapeut i Narrative Perspektivers Aftenrådgivning.

For at kvalitetssikre mit arbejde modtager jeg supervision og holder mig opdateret på den nyeste forskning ved at læse psykologiske tidsskrifter og tage på kurser og til foredrag.

Ring til os

København: 60 80 87 09

Mandag: 15.30 – 18.15
Tirsdag: 12.30 – 15.30
Onsdag: 10.15 – 13.45
Torsdag: 10.30 – 13.30
Fredag: 10.15 – 13.00

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

Skriv til os

Har du spørgsmål?

 

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.
Læs vores Privatlivspolitik.