Marc Geraci

 

Marc Geraci

Psykolog

✖️ Modtager ikke nye klienter pt.

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Gratis forsamtale (15 min)
✔️ Terapi på dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Min tilgang til terapi

Jeg brænder for at gøre en forskel for unge mennesker og har speciel erfaring med terapi til unge.

Jeg kender til det at stå i en fase i livet, der rummer mange spændende og udviklende muligheder og valg men også en periode, som derfor kan være rigtig svær.

Som psykolog kan jeg hjælpe dig med en professionel håndtering af de tanker og følelser, der opstår, når livet viser sig fra sin svære side.

I samtalerne ser jeg det først og fremmest som min opgave at kunne skabe en tryg og tillidsfuld relation.

Det er min ambition altid at møde dig på en tillidsfuld, nysgerrig og anerkendende måde. Og fokusere på det, der fylder allermest hos dig lige nu.

Jeg tror på en aktiv indsats: En indsats, hvor jeg aktivt sætter en faglig ramme for forløbet og samtalerne. Og en indsats, hvor du som klient er aktiv – også mellem samtalerne, hvor den virkelige forandring sker.

Det er min erfaring, at terapien er mest effektiv, når vi er enige om, hvor vi skal hen, og hvordan vi gør det. Jeg bruger derfor altid de sidste par minutter af samtalen på at sikre mig, at vi er på samme spor.

Marc Geracis arbejdserfaring

Gennem Psykologisk SamtaleCenter har jeg særlig erfaring med terapi med unge med temaer som uddannelsesvalg, identitet, familieproblematikker og lavt selvværd.

Fra liaisonpsykiatrien har jeg erfaring med komplekse angst- og belastningstilstande på baggrund af kognitiv adfærdsterapi. Smerteproblematikker og smertehåndtering har her også været et fokusområde.

Derudover har jeg senest været i en privat psykiatrisk klinik, hvor jeg har erfaring med stress og stress-relaterede lidelser som angst og depression med unge som særlig målgruppe.

Marc Geracis uddannelse

Jeg er uddannet cand.psych. (psykolog) fra Aarhus Universitet.

Lokale til psykologsamtaler

Marc Geraci arbejder fra denne adresse:
Skoubogade 1, 4. sal
1158 København K

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Skriv til os

Ring til os

København: 60 80 87 09

Mandag: 10.30-13.30 Tirsdag: 8.00-10.00 & 14.15-15.15 Onsdag: 8.00-9.45 & 15.30-16.45 Torsdag: 8.30-9.30 & 15.30-17.30 Fredag: 9.00-15.00

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

Har du spørgsmål?

 

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.