Selma Begic

Autoriseret psykolog i København

Book en tid hos Selma Begic nu

 

Selma Begic tilbyder:

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Onlineterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke

Selma Begic arbejder bl.a. med disse emner:

  • Selvværds- og trivselsproblemer
  • Depression/nedtrykthed
  • Forskellige former for angst, herunder socialfobi og eksamensangst
  • Stress
  • Relationelle vanskeligheder
  • Selvmordstanker

I mit terapeutiske arbejde tager jeg udgangspunkt i den narrative tænkning, hvor fortællinger anskues som værende identitetsskabende. Jeg tror på, at alle mennesker besidder og kan være mere end det, de umiddelbart fortæller om sig selv.

Som psykolog er jeg derfor optaget af at udfolde andre historier og erfaringer fra dit liv i en meningsskabende dialog og herigennem skabe nye forståelsesformer, vinkler og udviklingsmuligheder i din livssituation. Samtidigt kender jeg, som ung psykolog, til, at livet som ung – med de dertilhørende mange muligheder, krav og forventninger fra både omverdenen og den enkelte selv – til tider kan føles uoverskueligt og svært at navigere i.

Jeg tror derfor på, at en kombination af min psykologfaglighed og mine egne erfaringer som ung kan bidrage til, at jeg kan forstå og møde dig på en indsigtsfuld og nuanceret måde og hjælpe dig til at komme udover (ungdoms)livets udfordringer og tættere på dine værdier.

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Ring til os

København: 60 80 87 09

Mandag: 12.15 – 15.00 Tirsdag: 13.00 – 16.00 Onsdag: 7.30 – 11.00 & 15.00 – 17.00 Torsdag: 9.00 – 12.00 & 15.00 – 17.00 Fredag: 12.15 – 15.00

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

Skriv til os

Har du spørgsmål?

 

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.