Mød psykologerne

Når du booker en tid hos UngTerapi, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Vores psykologer er alle universitetsuddannede, og har lavet samtaleterapi før de startede hos os. Det er vigtigt for os, at der er en høj kvalitet i samtalerne, hvilket vi bl.a. sikrer ved ofte at gå i supervision.

Stine Vesterby
Stine VesterbyPsykolog (cand.psych) - stine@ungterapi.dk
Som psykolog henter jeg stor inspiration fra narrative og eksistentielle tilgange. Her gemmer sig en stærk tro på menneskers potentiale til at skabe sit eget liv.
Læs om Stine
Sibeal Hill
Sibeal HillPsykolog (cand. psych) - sibeal@ungterapi.dk
Hvert menneske har en historie, som består af mange små fortællinger om sig selv, andre og verdenen. Disse fortællinger om os selv og omverdenen påvirker alle aspekter af vores liv.
Læs om Sibeal
Selma Begic
Selma BegicPsykolog (cand.psych.aut) - selma.be@hotmail.dk
Jeg tror på, at alle mennesker besidder og kan være mere end det, de umiddelbart fortæller om sig selv. Som psykolog er jeg derfor optaget af at udfolde historier og erfaringer.
Læs om Selma
Maja Vain Gilbert
Maja Vain GilbertPsykolog (cand.psych) - maja@ungterapi.dk
Som psykolog bruger jeg mig selv meget i arbejdet med mennesker. Jeg har en stor nysgerrighed og dybtfølt kærlighed til mennesker, der er min største drivkraft i samtalerne.
Læs om Maja
Josefine Olesen
Josefine OlesenPsykologistuderende (bach.psych) og sekretær
Jeg synes mennesker og vores forskelligheder er spændende. Lige så forskellige vi er, lige så forskelligt oplever vi også verden og de problematikker, der opstår i tilværelsen.
Læs om Josefine
Jonas Bøyesen Jarlkov
Jonas Bøyesen JarlkovPsykolog (cand.psych) - jonas@ungterapi.dk
Vi kan alle få brug for professionel sparring eller hjælp i perioder af vores liv. Lidelse, modgang og kriser er naturlige dele af det at være menneske, men vi har også…
Læs om Jonas
Signe Mimi Andersen
Signe Mimi AndersenKommunikationsansvarlig - signe@ungterapi.dk
Som kommunikationsansvarlig hos UngTerapi, arbejder jeg bl.a. med opdatering af hjemmesiden, brugerundersøgelser og kommunikationen for virksomheden udadtil.
Læs om Signe

Kontakt os

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, eller ønsker du bare en tid?

Her kan du spørge til alt omkring terapien, og høre om UngTerapi kan hjælpe dig. 

Eller ring 60 80 87 09  

man. & fre. 9-12, ons. 8-11

Book en tid nu